Adományok

Thaiföldről  blogokat írok és szerkesztek, kutatok, hogy segítsek nektek a thaiföldi életfilozófiát  megérteni és ennek a segítségével a szabadságotokat, thaiföldi tartózkodásotokat megkönnyíteni. Minden időmet a blogokra fordítom, hogy összegyűjtsem a leghasznosabb tanácsokat, amelyeket csak adhatok.  Ha tudok segíteni nektek a tartalmakkal, örülnék ha ti is néha fellendítenétek  az anyagi állapotomat. Ha csak 500 forintot, vagy 1 eurót átutalnátok, már azért is nagyon hálás lennék. Ennek számomra nagy szimbolikus jelentése lenne, hogy értékelik a munkámat. Egy gombot szándékosan nem csináltam, szerintem ha megadom a IBAN-t akkor sokkal gyorsabban működik a dolog. Az adományokat különben nem magamra fogom felhasználni, hanem egy gyerekotthonra. Vegyétek ezeket a sorokat csak egy kérésnek. Köszönöm.

Jelige: Thaiföld

Ha valaki esetleg szeretne egy szegény blogost támogatni, akkor szeretném felhívni a figyelmét, hogy a legolcsóbb és leggyorsabb átutalási rendszer Magyarországról Németországba a “Wise” -, régi neve “Transferwise” keresztül megy. Senki se küldjön a házibankon keresztül adományt.

Ha esetleg a Wise kérne E-Mail címet, akkor ez a címem: studiokarcsi@gmx.de

A minimális átutalási költségeket is át tudod a fogadónak, ebben az esetben nekem, passzolni. 500 forintos átutalás szinte semmibe sem kerül.

A képen jól láthatóak a kezelési költségek:
Átutalás 500 forint, kezelési költség 75 forint és én megkapok 1,08 eurót

Vissza a főoldalra: https://thaiinfoblog.wordpress.com

Design a site like this with WordPress.com
Get started